Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Structurele gezondheidsmonitoring (SHM) van SGS – verleng de levensduur van uw kritieke activa door ze op afstand en in realtime te bewaken.

Naarmate kritieke activa – zoals bruggen, kranen en civiele bouwwerken – verouderen, krijgen ze te maken met verval. Gebreken zoals scheuren kunnen zich onopgemerkt ontwikkelen en na verloop van tijd verergeren. Op het moment dat gebreken worden opgemerkt met behulp van conventionele visuele inspecties en niet-destructief onderzoek (NDT), kan het te laat zijn om uw activa nog te redden.

Wij bieden een sensorgebaseerde SHM-oplossing die de gezondheid van uw kritieke activa continu en in realtime bewaakt. Zo kunt u gebreken identificeren en verhelpen voordat ze een ernstige impact hebben op uw activiteiten of uw financiën.

Bescherm uw activa 24 uur per dag en 7 dagen per week met realtime, sensorgebaseerde bewaking

Onze sensorgebaseerde oplossing op afstand is vergelijkbaar met een NDT-inspecteur die 24 uur per dag en 7 dagen per week ter plaatse is, zonder de extra kosten van een menselijke tussenkomst. We maken gebruik van een systeem dat klaar is voor het 'Internet of Things' (IoT) om gebreken continu te beoordelen op basis van NDT-normen. Door u in staat te stellen te reageren op gebreken voordat ze catastrofaal worden, vermindert onze oplossing het risico dat uw activa vervallen.

Met continue SHM op afstand helpt u de uitvaltijd tot een minimum te beperken en de onderhoudskosten tijdens de levensduur van uw activa te verlagen. We kunnen u voorzien van een oorzaakanalyse van het gedrag van een defect door de evolutie ervan te bewaken en tegelijk bepaalde parameters, zoals temperatuur en lokale versnelling, te volgen. Zo kunt u preventief onderhoud plannen en het helpt u bij de operationele en financiële besluitvorming.

Beperk uw risico's met ons proces in vijf stappen

SGS AIMSight-infographics

Waarom kiezen voor SGS?

We zijn wereldwijd een toonaangevende leverancier van activa-integriteitsmanagement, met een uitstekende reputatie op het vlak van NDT-diensten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen uw investeringen te beschermen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze SHM-service.