Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Risicobeoordeling/-beheer – risico's beheren tijdens alle stadia van uw project.

Wilt u er zeker van zijn dat uw project een succes wordt, is een effectief risicobeheer in alle fases van essentieel belang. Wij bieden een omvangrijk programma diensten voor risicobeheer en -beoordeling waarmee u het risicobeheer tijdens alle projectfases gestructureerd kunt aanpakken.

Vanaf de eerste opzetfase tot en met de lopende exploitatie en het onderhoud van uw bedrijfsmiddelen, helpen we u bij het identificeren, beoordelen en beheren van risico's die verbonden zijn aan de kosten, prestaties, veiligheid en schemaplanning van uw project.

Met ruim 50 jaar ervaring in het leveren van uitgebreide test-, analyse-, en risicobeheerdiensten, helpen we om uw productiviteit op te voeren. Ons risicocompetentiecentrum garandeert dat onze dienstverlening met kop en schouders uitsteekt boven de na te leven normen in het land waar het project wordt uitgevoerd of waar het bedrijfsmiddel wordt geëxploiteerd.

Neem nu contact op om te bespreken hoe onze risicobeoordelings/beheersdiensten kunnen zorgen dat uw project veilig en productief is.