Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Projectrisicobeheer van SGS - een uitgebreide en geplande aanpak van het beheer van uw projectrisico's.

Het succes van uw project is afhankelijk van grondige planning, met daarin rampenplannen voor uw projectbudget en -schema. Onverwachte verrassingen mogen niet zorgen voor problemen met het budget of een begrenzing worden voor uw bedrijfsinnovaties.

Onze methode van projectrisicobeheer biedt een duidelijke, gekwantificeerde herziening van de risico's die gekoppeld zijn aan de kosten, prestaties en planning van uw project. Zo kunt u werken volgens effectieve tijdspaden en met meer realistische budgetten Als gevolg daarvan zullen zakelijke en financieringspartners meer vertrouwen hebben in uw managementaanpak en uw mogelijkheid beter onderbouwde projectbeslissingen te nemen.

De voordelen van de projectrisicobeheeraanpak van SGS

Ons competentiecentrum voor risicobeheer biedt u innovatieve oplossingen die zijn ontwikkeld om uw winstduurzaamheid aanzienlijk te verbeteren. Onze aanpak biedt effectief risicobeheer waarmee u het volgende kunt doen:

  • Bepalen van uw rampenplan en budgetvereisten
  • Nauwkeurig de vereisten voor contantenbeperking beoordelen
  • Productiekosten minimaliseren
  • Zorgen voor lagere verzekeringskosten

Uw wereldwijde netwerk voor expertise op het gebied van projectrisicobeheer

Als 's werelds toonaangevende inspectie-, controle-, test- en certificeringsbedrijf biedt ons netwerk geaccrediteerde teams met ongeëvenaarde ervaring in projectrisicobeheer. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het aanbieden van uitgebreide test-, analyse- en risicobeheerprocessen die aanzienlijke voordelen bieden waarmee u de winstgevendheid van uw bedrijf direct kunt verbeteren.

Ons competentiecentrum voor risicobeheer zorgt dat onze dienst voldoet aan de conformiteitsniveaus van de volgende normen, maar deze ook overtreft:

  • BS 31100
  • ISO 31000
  • ISO 14001
  • AS/NZS 31000
  • Handleiding voor risicoanalyse en management voor projecten (RAMP)

Onze risicobeheerdiensten bevatten alles voor projectontwikkeling tot voltooiing. Wij kunnen u helpen risico's in te delen en risicobeheerplannen op te stellen zodat uw projectbeheerteam de benodigde acties kan ondernemen om risico's af te handelen die inherent zijn aan uw projectactiviteiten.

Door uw projectvariabiliteit te verkleinen hebt u er meer vertrouwen in dat uw project op tijd, binnen budget en volgens de juiste specificaties wordt voltooid. Bel vandaag nog met ons ervaren projectrisicobeheerteam voor meer informatie.