Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Geotechnische diensten van SGS - zorg dat uw locatie geschikt is voor uw bouwproject.

Om te zorgen dat uw locatie geschikt is voor uw bouwproject is het van essentieel belang de bodem, het gesteente, foutdistributie en het vaste gesteente op en onder uw locatie te onderzoeken.

Onze geotechnische diensten bieden u een diverse reeks analyses voor verkenning op en onder het oppervlak van uw locatie. We kunnen beoordelen hoe aardematerialen reageren op de door u voorgestelde constructie en de potentiële risico's voor mensen, eigendommen en milieu identificeren. Onze diensten omvatten alles van routinematige testen, eenmalige analyses en het oplossen van problemen vanaf ontwerp en controle van de aarde en structuurfundamenten.

Als toonaangevend leverancier van geotechnische diensten bieden we vakkundig personeel en middelen, testmethoden en laboratoria van topklasse. Met ons ongeëvenaarde wereldwijde netwerk en onze ervaring zijn wij de eerste keus voor civiele aannemers, consultants, producenten en overheidsinstellingen over de hele wereld.

Om te bespreken hoe onze geotechnische diensten ervoor kunnen zorgen dat uw locatie geschikt is voor uw bouwproject, neemt u vandaag nog contact met ons op.