Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Uw werkplek kan een potentiële bron van elektromagnetische velden zijn, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat u in een veilige werkomgeving werkt, neemt u contact op met SGS voor een beoordeling van de bewaking van elektromagnetische velden. 

Elektromagnetische straling wordt door diverse bronnen op uw vestigingslocatie opgewekt; van de lage frequentie van radio's, GSM-stations en barcodelezers tot de hoge frequentie van toepassingen zoals röntgenapparatuur. De gezondheidsrisico's die elektromagnetische velden veroorzaken, staan in verband met de intensiteit van het veld.

Om de potentiële risico's in uw vestiging te beoordelen, voeren we ter plaatse elektromagnetische monitoring-onderzoeken uit. Wij leveren uitgebreide rapportage, met inbegrip van monitoringanalyse en specifieke aanbevelingen om te voldoen aan vereiste reguleringen voor uw vestiging.

Onze deskundigen maken gebruik van specifieke softwarepakketten per vestiging om de uitwerking van elektromagnetische velden in kaart te brengen en tegemoet te komen aan uw zakelijke wensen. Onze elektromagnetische analyse wordt uitgevoerd conform internationale normen en richtlijnen.

Om uw werkomgeving te verbeteren, kunt u vandaag nog contact opnemen voor een beoordeling door onze specialisten voor monitoring van elektromagnetische velden.