Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Een van de meest betrouwbare methoden voor het testen van vluchtige organische stoffen in de lucht is via het gebruik van canisters.

SGS heeft ervaring in deze methode die standaard is in de industrie en kan uw luchtkwaliteit nauwkeurig beoordelen via canistermetingen. Om zeker te weten dat uw lucht de test doorstaat, belt u vandaag nog met ons geaccrediteerde team.

Vluchtige organische stoffen worden uitgestoten vanuit een aantal bronnen - buitenlucht, industriële processen, producten en apparaten, bouwmaterialen en apparatuur. Veel emissies zijn giftig en kunnen accumuleren in slecht geventileerde ruimten, wat bijdraagt aan wat over het algemeen sick building syndroom genoemd wordt. Langdurige blootstelling kan negatieve effecten hebben op de gezondheid van uw personeel, wat weer van invloed is op de dagelijkse productiviteit en uw jaarlijkse winst. Sommige vluchtige organische stoffen, zoals chloorfluorkoolwaterstoffen, zijn verboden of strikt gereguleerd betreffende de hoeveelheden waaraan werknemers blootgesteld mogen worden op de werkplek. Om zeker te weten dat u voldoet aan de wettelijke vereisten en een veilige werkplek biedt, vertrouwt u ons het beheer van een luchtcontroleprogramma toe.

De beste manier om vluchtige organische stoffen te beheren is het verzamelen van monsters gedurende een bepaalde tijd met behulp van afgesloten canisters. Canisters kunnen eenvoudig vervoerd worden, zodat op locatie monsters genomen kunnen worden die in het laboratorium onderzocht kunnen worden. Ze kunnen gebruikt worden voor het analyseren van meerdere locaties met behulp van precies hetzelfde systeem, zodat het kosteneffectief is meerdere locaties te analyseren waar consistente oplossingen voor nodig zijn. In tegenstelling tot andere tests vermindert deze methode de impact van waterdampen waardoor de nauwkeurigheid van de test hoger is.

Onze rapportagedocumentatie kan gebruikt worden ter ondersteuning van wettelijke controles en audits. Als 's werelds meest toonaangevende inspectiebedrijf zorgen onze geaccrediteerde teams voor uw milieumanagementplan, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze reeks innovatieve, op maat gemaakte oplossingen kunnen een beter bouwontwerp, verbeterde ventilatie en airconditioning binnen en emissieregulatie in de werkruimte buiten omvatten. We helpen u ook met een duurzaam onderhoudsplan om te zorgen voor een schone werkplek in de toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek om de luchtkwaliteit van uw werkplek te verbeteren.