Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Naleving van de UK Carbon Reduction Commitment is eenvoudiger met emissieverificatiediensten van SGS. Bel ons nu op voor meer informatie.

De UK Carbon Reduction Commitment (CRC) is een CO2-budgetplan dat ingevoerd werd om bestaande emissiehandelsplannen uit te breiden en niet-energie-intensieve bedrijfstakken en openbare nutsbedrijven met een hoog elektriciteitsverbruik op te nemen.

De doelstelling van de CRC is een reductie van emissies. Het doel van de overheid is een reductie van 80 procent tot 2050 (vergeleken met de waarde van 1990). Er is een financiële bonus voor de reductie van emissies door CO2 een prijs te geven en een bovengrens in te stellen voor de beschikbare toelages.

Onze ervaren teams helpen u te voldoen aan de CRC. Wij kunnen uw CO2-voetafdruk beoordelen en u de documentatie verstrekken die u nodig heeft voor rapportage, jaarlijkse voorspellingen van emissies en de ijking van prestaties. Wij kunnen tevens regelmatig uw status volgens het plan bewaken om ervoor te zorgen dat uw naleving in stand blijft.

Om zeker te stellen dat u profiteert van de CRC, kunnen we u in andere gevallen helpen relevante emissies volgens het plan op te nemen ter verduidelijking, training voor uw team en een CO2-reductiestrategie te ontwikkelen. We kunnen ondernemingen ook helpen voordelen te vinden door de toepassing van vroege actiemetingen en werkzaamheden rond CRS te combineren met energieefficiëntie en ISO16001.

Als wereldmarktleider op het gebied van de controle op de uitstoot van broeikasgassen, kunnen onze teams voor klimaatveranderingsdiensten u behulpzaam zijn. Bel ons vandaag nog voor meer informatie over de controle en zekerstelling van inzet voor de naleving van uw CO2-reductieverbintenis.