Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De milieudeskundigen van SGS kunnen voor u nagaan of u aan alle toepasselijke regels en voorschriften ter bescherming van het milieu voldoet, of uw activiteiten en materieel aan alle eisen voldoen en of u over de juiste vergunningen en documentatie beschikt. Informeer vandaag nog bij ons gekwalificeerde team hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Industriële installaties kunnen het milieu ernstig vervuilen. In veel sectoren van de industrie wordt ook gewerkt met machines of materieel dat bijdraagt aan de vervuiling van het milieu. Het gevolg is dat de milieuregelgeving zekere maatregelen vereist om in het bezit te komen van de juiste omgevingsvergunningen voor het gebruik van bepaalde soorten machines of materieel.

Wij kunnen u assisteren bij het vervaardigen van de noodzakelijke documentatie voor het aanvragen van deze vergunningen en licenties. Ook kunnen we uw administratie nalopen om regelgevende instanties te bewijzen dat u volgens de voorschriften handelt en andere belanghebbenden duidelijk te maken dat u alles in het werk stelt om het milieu te beschermen.

Verder kunnen we u helpen bij het aanvragen van gecombineerde vergunningen voor grote installaties en productiefaciliteiten. Tevens verzorgen we de administratie en het gegevensbeheer voor het handhaven van de conformiteit.

Bel vandaag nog ons ervaren milieuteam om ervoor te zorgen dat uw documentatie voor het naleven van de wet- en regelgeving in orde is.