Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Welke omvang uw project ook heeft, met permeabiliteitstesten van SGS vindt u de beste oplossingen voor duurzaam succes. Bel het team vandaag nog voor het beste plan om uw project te voltooien.

Voor al die projecten waarbij bodem en water betrokken zijn, is goede afwatering en percolatiecontrole een essentiële voorwaarde voor succes. Voor een plaatselijk opererende autowasinstallatie heeft afwatering de hoogste prioriteit; voor een nieuw bouwproject kan de prioriteit liggen bij optimale kering van regenwater.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en duizenden hydrogeologische onderzoekprojecten om op voort te bouwen. We vinden een oplossing die past bij uw specifieke project. Dankzij onze eigen bewerking van het plaatselijke permeabiliteitstesten (Lefranc test) zoals gebruikt in de hydrogeologie kunnen we de permeabiliteit zelfs in onverzadigde zones berekenen. Het is een snelle en voordelige methode voor permeabiliteitsanalyse van de bodem die helpt de beste oplossing te vinden voor de controle van percolatie en afwateringssystemen.

Wij maken gebruik van geografische informatiesystemen om een groot aantal gegevens te integreren en visualiseren, waardoor u een volledig overzicht krijgt en prioriteit aan een bepaald actieplan kunt geven. Met hypermoderne technologieën en apparatuur kunnen we elke taak aan, ongeacht op welke schaal. Als u een openbare watervoorziening installeert, berekenen wij het invloedsbereik van het pompen, stellen de capaciteit van grondwaterbronnen vast en bepalen beschermingszones voor grondwaterverontreiniging.

Waar vermoedelijk afvalwater ontstaat, kunnen we oplossingen onderzoeken die voldoen aan reguleringen voor afvalbeheer en de risico's voor de volksgezondheid, plaatselijke ecosystemen en grondwaterbronnen verminderen. We kunnen bovendien waterzuiveringsinstallaties invoeren die voldoen aan specifieke criteria van lokale autoriteiten voor het lozen van behandeld water in rivieren of waterwegen.

Met onze talloze professionele certificeringen kunnen wij de wettelijke en regulerende administratie van uw project organiseren zodat u uw project op tijd en binnen budget kunt voltooien. Wij kunnen u ondersteunen bij licentieovereenkomsten, veldonderzoeken, analyse en documentatie om te voldoen aan de behoeften voor milieu- en veiligheidsbeheer.

Samenwerking met SGS garandeert u kwaliteit en veiligheid, ondersteund door onze jarenlange ervaring. Maak een begin met uw volgende succesvolle samenwerking: bel ons team vandaag nog!