Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met afvalverwerkingsbeheer van SGS wordt uw afval geanalyseerd en verpakt voor geschikte opslag.

Bel vandaag nog met ons team van afvalverwerkingsexperts voor meer informatie.

Voor uw afval aan de reis naar behandeling en verwerking begint, moet het passend opgeslagen worden volgens regels die gelden voor de bestanddelen. Onze afvalverwerkingsteams hebben ervaring in alle industrieën in het ontwikkelen van een opslagoplossing die aansluit op uw producten. We hebben de laatste kennis van alle nieuwste milieustandaarden en -beperkingen. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten, in de wetenschap dat de administratie en het beheer van uw afvalverwerkingsdiensten in goede handen zijn.

Onze milieucentra hebben opslagcapaciteit en vergunningen om gevaarlijk afval te verwerken. We controleren de inhoud van uw afval, verpakken het en slaan het op voor transport, verwerking en recycling of veilige vernietiging. De definitieve verwerkingsfaciliteiten worden geselecteerd op basis van de samenstelling van uw afval. Het dossierbeheersysteem maakt gebruik van online Material Safety Data Sheets (MSDS) (veiligheidsinformatiebladen) voor nauwkeurige rapporten en voor het aantonen dat uw activiteiten voldoen aan de milieu-, veiligheids- en gezondheidsbepalingen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met nationale en internationale voorschriften. Wij helpen u te voldoen aan de wetgeving die geldt voor uw industriesector. We verstrekken ook certificaten als bewijs dat uw afval gecontroleerd en opgeslagen is op milieuvriendelijke wijze. Dit betekent dat het snel afgewerkt kan worden, zodat onderdelen effectief gerecycleerd of vernietigd kunnen worden.

Bel vandaag nog met ons milieumanagementteam voor een veilige oplossing voor uw afvalverwerkingsbehoeften.