Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS verzamelt veldinformatie met behulp van diverse aquifer pomptests en traceertests om uw grondwater in kaart te brengen. Geef ons hydrogeologisch team vandaag nog opdracht om duidelijk voor u in kaart te brengen hoe u uw watervoorraden kunt optimaliseren.

Om uw watervoorraden een duurzame toekomst te bieden, moet u zoveel mogelijk weten over de bestaande watervoorraden, het opslagvermogen en afwateringssystemen. Door ons grote aantal tests kunnen we waterstromen en bronnen bewaken, opslagvermogen meten en geschikte afwateringssystemen plannen.

Dit betekent dat u de locatie van waterputten kunt optimaliseren en evalueren of uw watervoorraden voldoende zijn voor de ondersteuning van uw plannen. Dankzij pomptests verkrijgen wij informatie over de plaatselijke permeabiliteit van een aquifer. Traceertests leveren informatie op over de poreusheid van de bodem en de verspreiding van vloeistoffen daarin. En met ophopingstests kunnen we snel schatten welke eigenschappen een grondstuk rond een waterput heeft.

Nauwkeurige gegevens zijn doorslaggevend om de juiste uitkomst met uw project te behalen. We maken gebruik van de allernieuwste technologie in grondwatermodellering om de omvang van een waterreservoir in kaart te brengen, evenals de alimentatiezone en stroomsoort en -diepte. De testresultaten worden geanalyseerd door ons netwerk van aquiferkarakterisatiedeskundigen. Onze rapportage kan gebruikt worden voor de aanvraag van vergunningen en toepassingen voor de waterwinning.

Water is één van uw kostbaarste goederen. Bel ons team vandaag nog om maximaal rendement uit uw watervoorraden te halen.