Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Gezondheids-, veiligheids- en milieuzaken zijn van groot belang voor elk bedrijf, ongeacht in welke sector of industrie.

Om wereldwijd zaken te doen en deel uit te maken van wereldwijde aanvoerketens is het noodzakelijk dat uw gezondheids-, veiligheids- en milieumanagement nauwgezet gecontroleerd wordt en voldoet aan alle wettelijke voorschriften en wereldwijde best-practice, inclusief OHSAS 18001- en ISO 14001-certificering.

Ons netwerk van ervaren auditors controleert en certificeert uw gezondheids-, veiligheids- en milieumanagementsystemen en verschaft tevens training die uw medewerkers in staat stelt om de nieuwste werkmethoden in kwaliteitsbeheer toe te passen en om gezondheids-, veiligheids- en milieuinitiatieven te ondersteunen.

SGS beschikt over een wereldwijd netwerk van deskundigen dat klaar staat om u bij te staan met duidelijke en onpartijdige risicobeoordelingen van uw processen en uw organisatie. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers zich volledig concentreren op het onderhouden en verbeteren van uw veiligheids- en milieumanagement. Vanuit onze wereldwijde professionele faciliteiten bieden wij multidisciplinaire oplossingen die wetenschappelijke en technologische inzichten in beschouwing nemen, alsmede de laatste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk en economisch beleid.