Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Verbeter de gezondheid en veiligheid van uw locatie met geluidsmetingsdiensten door SGS.

Wij helpen u te voldoen aan de geluidsregels voor uw regio met oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor uw bedrijf. Bel vandaag nog met ons team milieu-experts.

Geluid van uw industriële processen en machines kan schade aanrichten aan het gehoor van uw werknemers en kan leiden tot klachten van gemeenschappen en lokale overheden. Onze geaccrediteerde experts bieden u een geluidseffectbeoordeling en advies over de nieuwste technieken voor het reduceren en beheer van geluidsemissies.

Onze geluidsexperten zijn geaccrediteerd om de geluidsemissie van buitenmachines te testen (Europese Richtlijn EC/2000/14). We meten geluid op werkplekken, vliegroutes en transportroutes om te bepalen waar de eventuele probleemgebieden zich situeren.

Onder onze geluidsmetingsdiensten vallen:

  • Fabrieksbeoordelingen
  • Individuele productinspecties en -certificeringen
  • Laboratoriumtestdiensten
  • Kwaliteitscertificering en Europese conformiteitsmarkeringen (CE-markeringen) voor geluidsniveaus om aan te tonen dat u voldoet aan belangrijke gezondheids-, veiligheids- en milieuwetgeving
  • Technische assistentie en documentatie 
  • Managementcertificering

Geluidstestmetingen worden in driedimensionale modellen met kleurcodes weergegeven, waarin u de bronnen van het geluid kunt aflezen. Als uw geluidsemissies de limieten voor uw sector overschrijden, kan ons team experts de oorzaken zoeken en geschikte corrigerende maatregelen vaststellen.

Onze gedetailleerde documentatie bevat advies en innovatieve ideeën voor het verlagen van geluidsemissies. Een onderhoudsplan zorgt voor doorlopende naleving van geluidsregelgeving voor uw sector. Bel vandaag nog met ons geaccrediteerd team van geluidsexperts voor meer informatie.