Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het uitvoeren van veldmetingen bodemgas stelt ons in staat snel te beoordelen of uw locatie verontreinigd is.

De vervuilingsbron kan getraceerd worden en een bodemherstelprogramma kan dienovereenkomstig beoordeeld en geïmplementeerd worden. Neem vandaag nog contact op met de bodemgasmonitoringdiensten van SGS voor een actieplan.

Wij bieden u een volledig hydrogeologisch rapport aan, waarbij rekening gehouden wordt met alle omringende grondstukken en waterbronnen Dit verhindert interferentie met monsterneming en levert nauwkeurige resultaten op. Het toont eveneens aan waar verontreinigende stoffen in de bodem van uw locatie kunnen doorsijpelen naar grondwatervoorraden.
Onze methodiek maakt eerder gebruik van sondes dan van boren om bodemstoringen tot een minimum te beperken. De processen zijn snel en voordelig. Ze stellen u in staat uw dagelijkse werkzaamheden voort te zetten zonder dure bedrijfsstoringen.


Als het meest toonaangevende inspectiebedrijf ter wereld zijn wij uw ideale, onafhankelijke partner. Het is ons doel de concurrentiepositie van uw onderneming te behouden met innovatieve en duurzame oplossingen. Neem vandaag nog contact op met ons geaccrediteerde team en ontdek hoe wij u kunnen helpen.