Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Waarborging van de kwaliteit van uw diensten en producten is essentieel om uw klanten aan u te binden, in welke industrie of sector u ook actief bent.

Bovendien moet uw organisatie betrouwbaar en duurzaam diensten en producten kunnen blijven leveren om haar marktaandeel te behouden en te vergroten. Wij van SGS weten dat kwaliteitsmanagement een continu proces is en na invoering moet worden onderhouden en verder verbeterd. In welke sector of industrie u ook actief bent, uw bedrijf zal zeker profiteren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat u conformeert aan de internationale normen.

Wij verzorgen audits, certificeringen en trainingen voor managementsystemen zoals ISO 9001 en speciale trainingen in het toepassen van Lean-technieken om uw operaties te perfectioneren en de stroom van producten en diensten van begin tot eind in een waardestroom te optimaliseren.

Wij beschikken over het grootste netwerk van hoogst bekwame en ervaren auditors en trainers ter wereld. Wij zorgen voor een heldere evaluatie van uw kwaliteitsmanagementsystemen, zodat u en uw medewerkers continu aan de verbetering en de prestaties daarvan kunnen blijven werken.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.