Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Stellingsysteeminspectie van SGS – onafhankelijke beoordelingen en training die de betrouwbaarheid, functionaliteit, veiligheid en integriteit van uw stellingsystemen garanderen.

De dagelijkse slijtage van magazijnwerkzaamheden verhoogt mettertijd de structurele druk op uw stellingsystemen. Dit beïnvloedt hun structurele integriteit en draagvermogen, waardoor de veiligheid van uw stellingsystemen in gevaar kan komen. Derhalve zijn periodieke beoordelingen van essentieel belang. Onze betrouwbare inspectiediensten voor stellingsystemen zorgen dat uw bedrijfsoutillage veilig in gebruik is en een optimale productiviteit mogelijk maakt.

Waarom inspectie van uw stellingsystemen door SGS?

Wij kunnen u helpen met:

  • Identificeren en rapporteren van problemen voordat ze ernstig worden
  • Bevestigen van de veiligheid, integriteit en betrouwbaarheid van uw stellingsystemen
  • Het risico van bedrijfsongevallen door instorten van stellingen tot een minimum beperken
  • Garanderen van de veiligheid van uw medewerkers en voorkomen van letsel, dodelijke ongevallen, hoge boetes, schadeclaims en juridische procedures als gevolg van defecte uitrusting
  • Veiligheidsnormen handhaven en aan internationale regelgeving voldoen
  • Uw medewerkers de middelen geven om binnen het bedrijf zelf professionele en kosteneffectieve inspecties uit te voeren

Erkend onafhankelijke inspectie van stellingsystemen in magazijnen van een wereldwijde marktleider

Als wereldwijde marktleider in inspectiediensten bieden wij ongeëvenaarde deskundigheid en garanderen wij de betrouwbaarheid en veiligheid van stellingsystemen over de hele wereld.

Alle inspecties worden uitgevoerd overeenkomstig de Europese normen EN 15512, EN 15620, EN 1562, EN 15635 en EN 15878.

Bovendien bieden wij training die uw medewerkers voorziet van de nodige vaardigheden en kennis, zodat ze tussen onafhankelijke audits in zelf lopend professionele en kosteneffectieve inspecties kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op om te bespreken wat onze inspectiediensten voor stellingsystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen.