Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Een risicoëvaluatie grondwatervoorraden van SGS helpt u de risico's op waterverontreiniging op uw locatie te beperken. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team voor een actieplan om uw waardevolle watervoorraden te beschermen.

Grondwatervoorraden zijn waardevol voor uw onderneming en moeten worden beschermd. Ze kunnen verontreinigd worden door uw productieprocessen en uitrusting. Door de natuurlijke beweging van de grondwaterspiegel kan verontreiniging naar belendende gemeenschappen verspreid worden en schade aan ecosystemen of de volksgezondheid veroorzaken.

Wij beoordelen uw grondwater door de migratiesnelheid van geïdentificeerde verontreinigende stoffen op uw productielocatie te onderzoeken. Met behulp van diverse software en grondwatermodellen maken we risicogebieden zichtbaar zodat u kunt zien welke voorzorgsmaatregelen noodzakelijk zijn.

Onze risicobeoordeling grondwater maakt gebruik van de nieuwste computertechnologie en grondwatermodellering om waterstromen en afwatering te simuleren en te reageren op de mogelijke verspreiding van een verontreiniging. We kunnen tevens onderzoeken welk potentieel effect uw operaties op plaatselijke ecosystemen en de volksgezondheid hebben.
Dankzij een gedegen inschatting van alle risico's kunnen onze ervaren teams aangeven welke corrigerende maatregelen u eventueel moet treffen om uw locatie tot een succes te maken, met inachtneming van alle regels en voorschriften.

Bel ons vandaag nog en begin oplossingen te zoeken voor de bescherming van uw grondwatervoorraden.