Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Een juist beheer van de veiligheid van uw organisatie, uw toeleveringsketens en uw informatie is cruciaal voor de continuïteit en veiligheid.

Een doelmatig veiligheidsmanagement garandeert een juiste handhaving van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid van producten en diensten door naleving van normen zoals ISO 27001 en ISO 28000.

De veiligheid van de toeleveringsketting hangt niet alleen af van een ononderbroken toevoer en vermijding van risico's, maar ook van de zekerheid dat er niet met de goederen is geknoeid en dat ze veilig zijn opgeslagen. Via instanties als TAPA (Transported Asset Protection Association) en CTPAT, (Customs-Trade Partnership Against Terrorism) kunt u fabrikanten, expediteurs, wetshandhandhavers en andere betrokkenen de betrouwbaarheid van uw producten beschermen en verliezen in in internationale toeleveringsketens beperken.

De veiligheidsmanagementexperts van SGS helpen u risico's en oorzaken van misdaad in beeld te brengen en samen met u preventie- en beveiligingsprocedures te ontwikkelen die ook echt werken. Met trainingen, evaluaties, audits en certificering van SGS hebt u de noodzakelijke zekerheid dat uw activiteiten en bedrijfsbezittingen veilig zijn. Dankzij onze wereldwijde tegenwoordigheid kunnen we u overal van dienst zijn, waar ook ter wereld en in alle denkbare industrieën en sectoren. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over veiligheidsmanagement.