Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

ISO 28000-veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens beschermen uw goederen vanaf de productieplaats tot aan het verkooppunt.

Aangezien wereldwijde handel groeit, loopt u ook meer kans dat criminele elementen uw distributieketen infiltreren. Reduceer de gevaren met ISO 28000-certificering.

Veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens die uitgaan van de ISO 28000-certificeringsnorm identificeren het gevarenniveau bij al uw handelingen binnen uw distributieketen. Deze informatie stelt uw organisatie vervolgens in staat risico-assessments uit te voeren en de noodzakelijke controles toe te passen met ondersteunende management tools (d.w.z. controle van documenten, belangrijke prestatie-indicators, interne audits en trainings).

Een ISO 28000-audit door SGS stelt u in staat het veiligheidsbeheersysteem van uw distributieketen als een zakelijk proces te organiseren en de effectiviteit te meten en verbeteren. Dit betekent dat middelen specifiek gericht kunnen worden op gebieden met verhoogd risico. Het is eveneens mogelijk volgens internationale normen te ijken.

Het kan uw organisatie er ook bij helpen veiligheidsbeheer te combineren met vele andere aspecten van uw zakelijke activiteiten. Onze ISO 28000-audit bekijkt alle activiteiten die gecontroleerd of beïnvloed worden door organisaties die uitwerking hebben op de veiligheid van uw distributieketen, inclusief transport van goederen langs de distributieketen.

Wij kunnen een audit van de systemen van uw organisatie uitvoeren conform de ISO 28000-norm door gap-analyses te maken en u desgewenst door het complete certificeringsproces te begeleiden.

Als wereldwijd toonaangevende instantie voor controle en certificering voeren wij audits uit volgens alle wereldwijde en regionale veiligheidseisen, waaronder:

  • TAPA FSR (ook certificeerbaar)
  • TAPA TSR:
  • CTPAT

Toon uw inzet voor veiligheidsbeheersystemen voor de distributieketen aan en bescherm uw goederen en merken overal ter wereld met ISO 28000-certificering door SGS.