Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Voor alle goederen die u over de hele wereld distribueert, is veiligheid van cruciaal belang - ter bescherming van uzelf en van uw klanten.

De TAPA-eisen voor wegvervoersveiligheid (TAPA TSR) specificieren de aanvaardbare minimumnormen voor veiligheid in de hele leveringsketen, waarbij gebruikgemaakt wordt van wegvervoer alsook de daarmee samenhangende activiteiten, inclusief de methoden die worden gebruikt om deze normen het handhaven. 

De TAPA TSR's geven een overzicht van de processen en specificaties die noodzakelijk zijn voor uw leveranciers om de overeenstemming van hun vervoersactiviteiten te bereiken. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw kostbare goederen veilig worden vervoerd over de hele wereld.

SGS is goedgekeurd door de Transport Asset Protection Association (TAPA) om wereldwijd gecertificeerde evaluaties uit te voeren volgens hun vrachtveiligheidseisen. Onze TAPA-certificeringsbeoordeling omvat een audit van beveiligingsaspecten van uw bedrijf en helpt ook om alle knelpunten te identificeren met uw eigen vrachtveiligheidsnormen.

Een logistiekcertificaat van TAPA vormt een belangrijke schakel in het beheer van uw leveringsketen waarmee u laat zien dat u serieus werk maakt van het vergroten en verbeteren van de veiligheid, maar ook dat u aan de eisen van uw klanten wilt voldoen.

Als internationaal toonaangevende verificatie- en certificatie-instelling voeren wij audits uit volgens alle internationale en regionale veiligheidseisen, zoals:

  • ISO 28000 (ook certificeerbaar)
  • TAPA FSR (ook certificeerbaar) 
  • CTPAT

Samenwerking met SGS bij het behalen van de TAPA TSR-certificering resulteert in beter presterende processen, steeds bekwamer personeel en duurzamere relaties met klanten en levert zo een profijtelijk concurrentievoordeel op. Wij zijn de marktleider op het gebied van transport en de beveiliging van de leveringsketen en hebben tot dusver al meer dan 600 TAPA-certificaten verstrekt.

Verbeter de beveiliging van de leveringsketen van uw organisatie met behulp van de certificering van SGS volgens de vervoersveiligheidseisen van TAPA.