Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het TickIT-plan is een certificering van een ISO 9000-beheersysteem voor softwareproducenten en dienstverlenende organisaties. Het richt zich vooral op organisaties die zich in hoofdzaak bezighouden met het ontwikkelen en distribueren van softwareproducten, het runnen van datacentra of het verlenen van informatiediensten. Het plan omvat beste praktijken voor het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen gedurende de hele ontwikkelings- en levenscyclus van software. SGS is een gerenommeerde marktleider op het gebied van kwaliteitsgarantiecertificering voor software, inclusief TickIT.

Een TickIT-beheersysteem voorkomt fouten, te late levering en onverwacht hoge onderhoudskosten en maakt zo een optimale ontwikkeling en ondersteuning van uw software mogelijk. De onafhankelijke TickIT-auditors van SGS biedt praktische methoden voor het verbeteren van uw bedrijfsvoering en maakt uw afnemers duidelijk dat u zich verplicht tot het leveren van hoogwaardige softwareproducten.

SGS is een gerenommeerde marktleider op het gebied van onafhankelijke auditing- en certificeringsdiensten. Certificering van uw kwaliteitsbeheersystemen volgens de eisen van TickIT biedt u als leverancier van softwareproducten en -diensten de volgende voordelen:

  • Minder kans op systeemfouten en downtime
  • Verbeterde effectiviteit van uw producten/diensten
  • Beter inzicht in wat uw klanten in elke fase van de levenscyclus van hun product wensen 
  • Constante verbetering van uw product/dienst, met betere productkwaliteit en herhaalbaarheid als resultaat 
  • Ontwikkeling van een kader voor schema-, kosten- en testcontrole.

Uw TickIT-audit wordt uitgevoerd door een team van SGS-softwarespecialisten die zijn getraind en geregistreerd als TickIT-auditors of TickIT-lead auditors. Met de rijke kennis en ervaring die zij in de software-ontwikkeling hebben opgedaan kennen zij uw branche als geen ander en kunnen ze u de meest efficiënte en professionele diensten bieden die u zich maar kunt wensen. Na voltooiing van de audit hebt u een helder beeld van de sterke kanten van uw bedrijf en van de aspecten waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Het resultaat: tevredener klanten en meer winst.

Door SGS als partner voor uw TickIT-certificering te kiezen profiteert u van de ervaring van een gerenommeerde internationale marktleider op het gebied van auditing en certificering. Neem contact met ons op voor meer informatie over het TickIT-certificeringsproces.