Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Kwesties over klimaatverandering en duurzaamheid staan op de voorgrond in strategische plannen wanneer organisaties samenwerken om koolstofemissies te verminderen.

Als 's werelds meest vooraanstaande inspectie-organisatie, zet SGS zich in om organisaties te ondersteunen in milieuconformiteit en verplichtingen rondom koolstofemissie-rapportage.

Onze gespecialiseerde teams voor diensten op het gebied van klimaatverandering hebben ervaring met elke industrie en sector en zijn beschikbaar over de hele wereld. Wij werken samen met verschillende soorten bedrijven – van kleine bedrijven tot de grootste internationale corporaties – en bieden continue laboratoria-faciliteiten om snel testresultaten te kunnen leveren. Op die manier maken we het voor u mogelijk om uw off-setting targets vast te stellen door middel van onze certificerings- en controlediensten.

Voor degenen die verder willen gaan dan standaard conformiteit, kan onze reeks beoordelingsprogramma's helpen een plan te ontwikkelen om uw emissies te verminderen en zo een uniek concurrentievoordeel te bereiken.

Het aanpakken van de klimaatverandering en het verminderen van uw CO2-voetafdruk is nu een essentieel deel van uw strategische plan. Onze internationale expertise maakt ons tot de perfecte partner om uw CO2-voetafdruk te beoordelen, te evalueren en te verminderen. Bel ons ervaren team vandaag nog voor meer informatie.