Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Een van de belangrijkste economische en milieutechnische aandachtspunten voor een duurzaam bedrijf, is dat de hulpbronnen die worden gebruikt tijdens de bedrijfsvoering ook in de toekomst verkrijgbaar zullen zijn.

Gewasproductie en bosbouwdiensten hebben voortdurende aandacht en zorg nodig om ervoor te zorgen dat u en uw organisatie op een duurzame manier te werk gaan.

SGS biedt diensten op het gebied van verificatie, testen, audits en certificering die ervoor zorgen dat uw 'best practice' volgt. Onze beoordelingen op het gebied van milieu en maatschappelijk effect kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsvoering een minimaal effect heeft op de gemeenschap en het milieu waar binnen u werkzaam bent.

Ons wereldwijde netwerk van ervaren consultants zorgt ervoor dat u toegang heeft tot een uitgebreide kennisbank wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agrarische productie, gewasproductie en bosbouwbeheer. Wij helpen u ervoor te zorgen dat uw systemen erop gericht zijn de best mogelijk duurzaamheid te bereiken in uw agrarische en bosexploitatieactiviteiten.

Werk nu samen met de wereldleider in duurzaamheid door contact op te nemen met ons team van deskundigen.