Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Wanneer u voldoet aan de ISO 50001-norm voor energiebeheersystemen, zal het makkelijk voor u zijn uw energie-efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en de verwachtingen van uw klanten zowel tegemoet te komen als te overtreffen.

Met efficiënte energiebeheersystemen (EnMS) kan uw organisatie processen installeren om de energieprestaties te verbeteren. Door de implementatie kunt u energiekosten, emissies van broeikasgassen (BKG) en andere milieutechnische effecten reduceren. De ISO 50001-norm installeert een internationaal raamwerk voor de levering, het gebruik en het verbruik van energie in industriële, commerciële en institutionele organisaties.

Door een energiebeheersysteem dat voldoet aan de ISO 50001-norm te implementeren, toont u aan dat uw bedrijf zich inzet om de energie-efficiëntie constant te verbeteren.

Het wereldwijde netwerk van gekwalificeerde energiebeheerdeskundigen van SGS kan u helpen bij het doorlopen van het ISO 50001-certificeringsproces met training, gap-assessments en certificeringsaudits.

Behaal uw ISO 50001-certificering met onafhankelijke assessments en audits door SGS om u te onderscheiden van de concurrentie en uw inzet voor energie-efficiëntie aan te tonen.