Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Als manager van een installatie weet u dat de behoeften van uw infrastructuur en gebouwen constant veranderen, niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwe wettelijke vereisten, maar ook om te kunnen genieten van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Hoe blijft u het tempo volgen?

Door samen te werken met SGS en ons wereldwijd netwerk van milieuspecialisten, kunt u er zeker van zijn dat u de controle behoudt over uw infrastructuur- en gebouwdiensten. Wij kunnen u helpen uw milieuprestaties te verbeteren en een toewijding aan te tonen van duurzame best practice in elke fase van uw activiteiten, van constructie en aankoop van diensten tot sluiten van gebouwen.

Ons wereldwijde netwerk van specialisten kan testen en analyses uitvoeren voor verscheidene cruciale problemen zoals asbest, geotechnische parameters en onderzoeken van verontreinigde grond. Wij bieden u ook deskundig advies om u te helpen vernieuwen op gebieden zoals ecologische gebouwen en energie-efficiënte oplossingen.

Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een diepe bron van kennis en deskundigheid en kunt u er zeker van zijn dat u op het juiste pad bent om uw processen en activiteiten zo groen en duurzaam mogelijk te maken. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.