Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Voorspelling van levensduur van SGS – zorg er voor dat uw project correct kan werken gedurende de vereiste levensduur en zorg voor aanvaardbare onderhoudskosten.

Bij het ondernemen van een bouwproject moet u er voor zorgen dat het de vereiste levensduur kan bieden. De meeste civiele bouwprojecten moeten bijvoorbeeld minstens een levensduur van 50 jaar bieden. In het geval van infrastructuurprojecten zoals tunnels en bruggen, moet dit een levensduur van 200 jaar zijn. Onze diensten voor levensduurvoorspelling helpen ervoor te zorgen dat uw project dienst kan blijven doen gedurende de vereiste levensduur en dat uw onderhoudskosten aanvaardbaar blijven.

Waarom de levensduurvoorspelling van SGS gebruiken?

Wij kunnen u helpen met:

  • Het bereiken van de vereiste levensduur voor uw project
  • Het nemen van de juiste beslissingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase om te verzekeren dat uw project zijn voornaamste functie blijft vervullen gedurende de levensduur ervan.
  • Voortijdige fouten en kosten vermijden
  • De onderhoudskosten van uw structuur gedurende de levensduur voorspellen

Vetrouwde levensduurvoorspelling van een wereldleider

Als het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van inspectie, verificatie en certificering bieden wij u ongeëvenaarde ervaring na 35 jaar onderzoek van structurele schade. Wij kunnen onze uitgebreide kennis en ervaring omzetten in oplossingen om schade te vermijden aan uw structuren en om er voor te zorgen dat uw projecten de vereiste levensduur bereiken.

Bovendien testen wij met een uniek wereldwijd netwerk van moderne laboratoria de duurzaamheid van een groot aantal materialen onder verschillende omstandigheden. We hebben verder speciale rekenmiddelen ontwikkeld om de toekomstige prestaties van uw structuren te voorspellen.

Onze diensten voor levensduurvoorspelling omvatten:

  • Duurzaamheidstesten op materialen
  • Modelweergave van levensduur
  • Risicobeoordeling
  • Selectie van materialen
  • Voorspelling van levensduur

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe onze levensduurvoorspelling kan verzekeren dat uw project zijn functie uitvoert gedurende de levensduur en aanvaardbare onderhoudskosten behoudt.