Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Kwaliteitsborgings- en kwaliteitsgarantiediensten van SGS – verzeker u ervan dat uw materiaal, producten, machines, apparaten en industriële faciliteiten zijn vervaardigd volgens alle voorschriften.

De kwaliteit van al uw apparaten, materiaal, producten, gebouwen en industriële faciliteiten moet voldoen aan strenge regelgeving en normen. Met onze kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten zorgt u voor conformiteit met alle contractuele specificaties, verplichte regels en kwaliteitsnormen.

Wij bieden u onafhankelijke controle, inspectie en tests van al uw materiaal, onderdelen, eindproducten en fabrieken – zowel off-site bij de fabrikanten of op locatie tijdens het bouwproces.

Als toonaangevende leverancier van kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten, bieden wij u ongeëvenaarde ervaring in iedere sector. Met middelen en expertise van hoog niveau en een uniek wereldwijd netwerk kunnen wij u kwaliteitsgarantie/kwaliteitscontrole door uw gehele aanvoerketen bieden waar ook ter wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten kunnen helpen de kwaliteit van uw materiaal, producten, aparaten en industriële faciliteiten te waarborgen.