Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Supply chain security-diensten van SGS - zorg voor een effectieve beveiliging van uw gehele leveringsketen.

De gehele leveringsketen moet afdoende worden beveiligd om de integriteit van de vervoerde goederen en de uitgewisselde informatie te garanderen. Als een wereldwijde en toonaangevende aanbieder van beveiligingsdiensten voor de leveringsketen kunnen wij u helpen bij de bescherming van de volledige leveringsketen, zodat u zich kunt concentreren op uw strategie, merkbescherming en klanttevredenheid.

Dankzij ons unieke wereldwijde netwerk bieden wij u een ongeëvenaarde beveiligingservaring, expertise en middelen, waar u ook gevestigd bent. Onze specialisten kunnen u helpen om robuuste oplossingen te verwezenlijken en u inzicht te bieden in de eisen betreffende het implementeren van best-in-class-systemen. Zo bent u er zeker van dat uw activiteiten veilig en conform de nieuwste praktijken worden beheerd, met de nadruk op een continue verbetering.

Bovendien kunnen wij u helpen voldoen aan alle geldende wettelijke eisen en veiligheidsprogramma's voor de leveringsketen, zoals TAPA, C-TPAT en ISO 28000.

Ons uitgebreide aanbod van beveiligingsdiensten voor de leveringsketen omvat beveiligingsmanagement en leveringsketenmanagement, die u helpen om uw goederen tijdens import of export veilig voorbij de beveiliging aan de grenzen te loodsen.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe onze beveiligingsdiensten voor de leveringsketen u kunnen helpen om een effectieve veiligheid in uw gehele leveringsketen te realiseren.