Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het programma voor de ontwikkeling van verkopers van SGS verzekert naleving van uw kwaliteitsnormen, optimalisatie van processen en verbetering van de klantenservice in al uw verkoopactiviteiten.

De ontwikkeling en naleving van autoverkopers is een essentieel onderdeel in uw zoektocht naar een concurrentievoordeel. Het verzekert rechtlijnigheid en competentie die de klant op prijs stelt. Wij bieden een onafhankelijke dienst voor monitoring en auditing waarmee u verzekert dat uw verkopersnetwerk voldoet aan de industrienormen, alsook uw eigen specifieke vereisten. Wij kunnen bijvoorbeeld een audit uitvoeren van het uiterlijk van de verkoopslocatie, de technische deskundigheid van het personeel, de aangeboden diensten, etc.

Onze auditors hebben het nodige commerciële bewustzijn en de relevante industriekennis om betrouwbaar advies te geven aan uw verkopers. Bovendien kunnen we deze dienst met ons wereldwijd netwerk leveren waar uw verkopers ook gevestigd zijn.

Neem nu contact op met SGS om te weten te komen hoe onze ontwikkelingsdiensten voor verkopers kunnen helpen de kwaliteitsnormen te verhogen en klantenservice te verbeteren.