Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Testdiensten voor cosmetica en persoonlijke verzorging van SGS - voldoe aan de regelgeving en waarborg de productveiligheid

De afgelopen tien jaar is de industrie voor cosmetica en producten voor de persoonlijke verzorging ontwikkeld tot een markt die niet meer uitsluitend op vrouwen, maar ook op mannen en kinderen gericht is. Veel producten zijn gereguleerd met het oog op gezondheid en uitwerking.

Op basis van een bewezen deskundigheid in het testen, auditen en certificeren van cosmetica verlenen we een breed scala aan diensten om de veiligheid, kwaliteit en prestaties van uw producten en systemen te controleren en uw merk te beschermen. Met onze hulp kunt veiligstellen dat uw cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten met alle toepasselijke eisen en andere relevante wetgeving zoals REACH, GMP, CMR's, aerosols en gevaarlijke stoffen, in overeenstemming zijn. We verifiëren desgewenst ook of uw producten en productieprocessen aan de verschillende maatschappelijke normen en milieu-eisen voldoen.

Waar u ook gevestigd bent, staat er altijd een gespecialiseerde vertegenwoordiger klaar die u bij het certificeren van uw cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten van dienst kan zijn. Onze gespecialiseerde laboratoria spelen in op uw specifieke behoeften en beperkingen en begeleiden u in het gehele productieproces, van de grondstoffen tot en met het eindproduct en de verpakking.