Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Analyseren en certificeren van handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen garandeert naleving van de wet- en regelgeving in een snel veranderende markt.

Aangezien de behoefte aan grote hoeveelheden handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen de wereldwijde toeleveringsketens voor grote uitdagingen heeft gesteld, hebben overheden hierop gereageerd met een versoepeling van de voorschriften. Als betrokkene bij de toeleveringsketen voor handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen – zoals productie, detailhandel of import – moet u ervoor zorgen dat uw producten voldoen aan de nieuwste, telkens wijzigende voorschriften. Onze uitgebreide test- en certificeringsservice voor handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen zorgt ervoor dat uw producten blijven voldoen aan actuele marktreguleringen.

Waarom is het het testen en certificeren van handontsmettingsmiddelen door SGS de juiste keuze?

Wij kunnen:

  • ervoor zorgen dat uw handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen, zoals vochtige doekjes, voldoen aan de geldende wet- en regelgeving
  • uitgebreide analyses en certificering voor uw producten verzorgen – in lijn met de laatste wettelijke wijzigingen
  • de laatste wettelijke wijzigingen naleven van wereldwijde autoriteiten, zoals het Environmental Protection Agency (EPA), de Food and Drug Administration (FDA), de Europese Unie (EU) en de National Medical Products Administration in China

Betrouwbare analyse en certificering van een wereldwijd toonaangevende leverancier

Als 's werelds grootste leverancier van inspectie-, controle-, analyse- en certificeringsdiensten bieden wij u diepgaande expertise in de vereisten voor handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van deskundigen en laboratoria.

Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan de verplichte en aanvullende normen die vereist zijn om producten met succes op de markt te brengen, met analyses van:

  • bacteriedodende activiteit en werkzaamheid
  • gistingsactiviteit
  • schimmeldodende activiteit
  • mycobacteriedodende activiteit
  • tuberculocide activiteit
  • virusdodende activiteit

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze analyses en certificeringen voor handontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen.