Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Consumptiegoederen moeten voldoen aan vele vereisten om op internationale markten aangeboden te kunnen worden, wat met name relevant is bij toepassing op gezondheids- en welzijnsproducten.

Consumenten worden beschermd door strenge vereisten voor producten voor persoonlijk gebruik, zoals producten voor dameshygiëne, toiletpapier, cosmetische doekjes, verbandmateriaal, watten en tandenborstels.

SGS kan ervoor zorgen dat uw producten voldoen aan reguleringen, ongeacht waar u ze op de markt wilt brengen. Wij voeren testen en inspectie uit en leveren technische ondersteuning aan producenten, distributeurs en handelaars. Wij bieden een compleet scala diensten om ervoor te zorgen dat u voldoet aan REACH – de EU-regulering voor gebruik van chemische stoffen – en we kunnen u helpen met ecodesignvereisten voor uw producten.

Technische deskundigen van SGS helpen u de normen te begrijpen die van toepassing zijn op uw producten en vereisten wat betreft etikettering en aanwijzingen voor eindverbruikers.

Onze lokale laboratoria en specialisten leveren overal ter wereld efficiënte ondersteuning om u te helpen risico's te verlagen en uw producten sneller op de markt te brengen.