Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Is uw product wel zo goed als u belooft? Overtuig uzelf met onze betrouwbaarheidstesten.

Consumenten gaan bij de keuze van elektrische en elektronische producten steeds meer af op kwaliteit en betrouwbaarheid - en niet alleen maar op het uiterlijk

Betrouwbaarheidstesten waarborgen dat een product naar verwachting werkt in normale en abnormale situaties. Elektrische en elektronische betrouwbaarheidstesten zijn bij uitstek geschikt om de levensduur van een product te ramen en de oorzaken van defecten te achterhalen. Betrouwbaarheidcontroles verkleinen de kans dat u een product moet terugroepen en kunnen u kosten besparen voordat u het op de markt brengt.

SGS heeft de ervaring en de expertise in huis om alle hiervoor noodzakelijke testen op uw producten uit te voeren. Wat u ook nodig hebt, ons wereldwijde netwerk van testlaboratoria kan aan al uw individuele eisen en die van uw doelmarkten tegemoetkomen.

Het betrouwbaarheidsanalysecentrum voorziet in de volgende diensten:

  • individuele test
  • vast kwalificatieprogramma
  • testplan op maat voor uw product
  • levenscyclusgoedkeuring
  • productbenchmark

Handelaren en fabrikanten willen er zeker van zijn dat al hun producten aan hun eigen kwaliteits- en duurzaamheidsverwachtingen en die van hun consumenten voldoen.

Lees verder voor mee bijzonderheden over onze betrouwbaarheidstestdiensten, onze uitgebreide hulpmiddelen en onze kennis van de detailhandel.