Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Op een moment van steeds groter wordende internationale markten moeten fabrikanten, distributeurs, importeurs en retailers voldoen aan meer en meer reguleringen om veilige producten van hoge kwaliteit te verzekeren.

Om te voldoen aan deze reguleringen, variërend per geografische regio's, worden zware technische eisen gesteld aan bedrijven. Dit kan bedrijfsmiddelen opgebruiken en vaardigheden vereisen waarover een bedrijf niet beschikt.

SGS geeft technische ondersteuning aan organisaties in alle bedrijfstakken om hen te helpen voldoen aan normen, wettelijke vereisten en certificering.

Ongeacht uw product of doelmarkt, onze deskundigen kunnen een programma opstellen voor technische ondersteuning op basis van uw specifieke behoeften, rekening houdend met de normen en reguleringen relevant voor uw specifieke product op een specifieke markt. Dit omvat advies en ondersteuning voor productlabeling met informatie over producten toepasselijk voor de verschillende markten wereldwijd.

SGS is proactief om te verzekeren dat wij voorop blijven in de ontwikkelingen in best practices en wettelijke vereisten voor verschillende industrieën. U kunt er dus zeker van zijn dat wij alle technische barrières voorzien om uw product zo snel mogelijk op verschillende markten te brengen.