Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Wanneer een Amerikaanse Authority Having Jurisdiction (AHJ) elektrische producten, machinerieën of andere apparatuur tegenkomt die niet het keurmerk van een erkend testlaboratorium dragen, is deze instantie bevoegd de bewuste apparatuur vast te houden totdat deze ter plaatse door een daartoe erkend en bevoegde instantie kan worden gekeurd. Het gebruik van keurmerkloze apparatuur kan u een boete opleveren of zelfs leiden tot opschorting van uw activiteiten totdat de noodzakelijke maatregelen zijn getroffen.

Dank zij onze FEB-accreditering kan SGS producten testen voor installatie en ingebruikneming in zowel woon- als commerciële omgevingen. Een SGS-veldkeurmerk neemt iedere twijfel met betrekking tot het gebruik van uw elektronische producten of machinerieën weg, zodat u uw activiteiten snel weer kunt voortzetten, vaak nog op dezelfde dag dat u een beroep op onze service hebt gedaan.

SGS is uw 'one-stop' geaccrediteerde bron voor alle keuringen ter plaatse die u in de V.S. nodig kunt hebben. Wij keuren apparatuur in het veld, keurmerkloze producten op locatie, fabrieksverhuizingen en in quarantaine geplaatste apparatuur of machinerieën.

Neem contact op met SGS en voorkom met onze veldkeuringsservice dat uw activiteiten stil komen te liggen.