Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Fabrikanten van mobiele apparatuur moeten voldoen aan de kwaliteitsnormen van netwerkexploitanten die gebruikmaken van CDMA- en GSM-technologie en uw eerste stap op weg naar naleving daarvan zijn RF-testen en signaalconformiteit.

Beide zijn vast onderdeel van de faciliteiten van de toonaangevende testlaboratoria voor draadloze apparatuur van SGS. Onze diensten voor radiofrequentietesten (RF) controleren de RF- en signaaleigenschappen van uw draadloze telefoon in een bekabelde omgeving.

Met onze 24/7 testservice zijn strakke deadlines geen probleem meer. U kunt onze diensten afzonderlijk gebruiken of als onderdeel van een op de behoeften van uw specifieke product toegesneden maatoplossing. Al onze laboratoria voor draadloze communicatie zijn geaccrediteerd volgens ISO17025, PTCRB/GCF en CTIA/CCF en beschikken over de nieuwste toegelaten apparatuur voor het testen op alle GSM-frequentiebanden, alle CDMA-fregequentiebanden en meerdere LTE-frequentiebanden.

Onze ervaren technici beschikken over een unieke kennis van de industrie en daarnaast profiteert u uiteraard ook van de talloze markttestprojecten die we al eerder hebben uitgevoerd. Laat SGS uw conformiteitstesten volgens het RF-protocollen verzorgen en breng uw apparatuur in de kortst mogelijke tijd op de markt.