Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bij SGS hebben we expertise in fotometrie voor het volledige bereik van de industrievereisten, van veiligheid en elektromagnetische compatibiliteit tot gevaarlijke stoffen en productprestaties.

Lichtgevende producten moeten voldoen aan strikte reguleringen en normen voor metingen van verschillende variabelen. Onze diensten stellen u in staat om te handelen met het vertrouwen en de zekerheid die u nodig hebt op de wereldwijde markt.

Bij SGS begrijpen we uw doelmarkt en de eisen daarvan voor uw producten en processen. We bieden testen en certificeringsdiensten (aangepast aan fabrikanten en retailers) om u volledige markttoegang te bieden tot wereldwijde leveringsketens. Het aanhangen van reguleringen en normen is niet alleen noodzakelijk, het helpt ook om risico's te beperken, efficiëntie te verbeteren en naleving te verzekeren in het volledige fabricageproces.

Onze testmethoden en research en development wereldwijd geven ons de deskundigheid en kennis die we toepassen op onze test- en certificeringsdiensten