Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Als fabrikant, distributeur of importeur van nieuwe industriële machines, staat u voor een doolhof van internationale reguleringen met verschillende vereisten voor de verschillende geografische markten.

SGS biedt een aantal machinediensten om u te begeleiden door het doolhof van reguleringen en om uw klanten de veiligheid, functionaliteit en efficiëntie van uw producten aan te tonen, alsook uw machines de beste kans op succes te geven, ongeacht de markt waarop ze gelanceerd worden.

Onze toegewijde deskundigen kunnen programma's samenstellen voor hulp in de productie- en leveringsketens, beginnende bij consultancy in de ontwerpfase tot kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen tijdens productie en certificering en beoordeling ten opzichte van contractuele, internationale en nationale verwachtingen.

Als u met SGS werkt, krijgt u toegang tot de kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan en ontwikkeld sinds onze oprichting in 1878 en tot een internationaal netwerk van specialisten en laboratoria. Op deze manier, kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor machinetesten, inspectie en certificeringsdiensten om uw machines zo snel, veilig en kosteneffectief mogelijk op de markt te brengen.