Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De hoge kwaliteit van eindproducten is afhankelijk van elke fase van het productieproces.

Kleine hoeveelheden vuil of minuscule variaties in de chemische samenstelling van uw hoogtechnologische apparaten kan ervoor zorgen dat deze minder goed werken of zelfs niet werken. U heeft betrouwbare en accurate onderzoeksprocedures nodig om uw producten zo gedetailleerd mogelijk te analyseren als onderdeel van uw kwaliteitscontroleprocedure.

Als marktleider, bieden wij een uitgebreid gamma hooggespecialiseerde diensten voor defecten- en schadeanalyse van uw producten, voor al uw behoeften onder één dak. Met onze kennis van materialen, oppervlakken en lagen, kunnen wij u ondersteunen met chemische, biologische en fysieke analyses aangepast aan uw vereisten.

Ons ervaren personeel werkt met de meest geavanceerde apparatuur en technieken in het vakgebied om defecten aan te duiden die problemen kunnen veroorzaken met de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw hoogtechnologische apparatuur. Onze defecten- en schadeanalyse stelt u in staat om problemen te elimineren en mogelijke toekomstige defecten te voorkomen.