Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Een grote vraag naar eindproducten betekent dat de kwaliteit van uw elektronische apparaten moet gegarandeerd zijn in uw volledige productieoproces.

Elke minuscule besmetting of variatie in chemische componenten kan de werking van uw apparaten aantasten. Vroege detectie van ondermaatse processen en onbetrouwbare productie betekent dat u onverwachte kosten en vertragingen kunt vermijden en zich kunt beschermen tegen claims voor non-conformiteit.

SGS biedt volledige kwaliteitscontroleprocedures als onderdeel van uw micro-elektronische oplossingen, inclusief constructie-analyse, reverse engineering, testen en analyses van materialen en procesmedia. Wij testen grondstoffen en afgewerkte producten in verschillende productiestadia en controleren regelmatig uw volledige leveringsketen en fabricageprocessen om de kwaliteit van uw apparaten en hun conformiteit met reguleringen te garanderen.

Als toonaangevende leverancier van analysediensten voor de halfgeleiderindustrie en haar componentenleveranciers, kunt u op SGS vertrouwen om u te helpen de voortdurende betrouwbaarheid van uw apparaten te garanderen. We kunnen ook kwalificatie- en certificeringsdiensten aanbieden waarmee u de kwaliteit van uw producten en de conformiteit met reguleringen kunt aantonen.