Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De deskundigheid van SGS is toonaangevend in de zonne-industrie en de zonnetechnologie van vandaag stelt ons in staat om u diensten te leveren die uw fabricage van zonnemodules drastisch verbeteren.

Onze deskundigen kunnen u helpen cruciale constructiecriteria en navolgingsvereisten in te voeren, van de ontwerpfase tot het einde van de levenscyclus van uw product.

Het is van cruciaal belang dat u de reguleringen en normen voor elk product en elke doelmarkt begrijpt. Wij kunnen u helpen risico's te beperken, efficiëntie te verbeteren en navolging te verzekeren in heel het fabricageproces.

We ontwikkelen testmethoden en werken samen aan onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten met organisaties overal ter wereld. Deze ervaring geeft ons de uitgebreide kennis die we nodig hebben om u advies en begeleiding te geven voor het behoud van hoge kwaliteitsnormen in uw volledige productieproces. Met behulp van inspectie, testen, technisch advies, toezicht op constructie en prestatiecontroles, kunnen wij zeker stellen dat uw zonnemodules voldoen aan de vereisten voor zonne-energie