Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS North America-keurmerk – toon aan dat uw producten veilig en kwaliteitsvol zijn en krijg toegang tot de Noord-Amerikaanse markt.

De Noord-Amerikaanse markt is een van de snelst groeiende ter wereld. Om met uw producten toegang te krijgen tot deze markt, moeten ze op de juiste manier worden getest en gecertificeerd volgens de normen van de overheid en de detailhandel. Als Nationally Recognized Testing Laboratory (NRTL) garanderen wij dat uw producten voldoen aan alle regels en veiligheidsvoorschriften die door de overheid worden opgelegd.

Nadat uw producten werden getest en gecertificeerd, mogen ze het SGS North America-keurmerk dragen. Dat keurmerk laat detailhandelaars en consumenten zien dat uw producten met succes het test- en certificeringsproces hebben doorlopen.

Waarom kiezen voor het SGS North America-keurmerk?

Om te worden erkend als NRTL hebben we aan het OSHA en de SCC onze expertise moeten aantonen op het vlak van elektrische en elektronische producten.

Wij zijn geaccrediteerd om de volgende producten te certificeren:

  • Elektrische gereedschappen
  • Huishoudelijke apparatuur
  • Verlichting
  • Medische apparatuur
  • Batterijen en accu's
  • IT-apparatuur
  • Audiovisuele apparatuur
  • Producten voor gebruik in gevaarlijke en potentieel explosieve omgevingen

Als u een nieuw product op de markt brengt, helpen onze internationale deskundigen u om van de lancering een succes te maken. Zodra uw product is gecertificeerd, controleren we regelmatig of het nog altijd voldoet aan alle relevante en toepasselijke veiligheidsnormen.

Programma voor certificeringsoverdracht

Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige overdracht van certificeringen via ons programma voor certificeringsoverdracht. Dit programma werd ontwikkeld voor bedrijven die al gecertificeerde producten hebben en nu ook het SGS North America-keurmerk willen aanvragen. Deelname is erg eenvoudig. Wij voeren een beoordeling uit om na te gaan of uw product voldoet aan alle huidige normen en kennen vervolgens het SGS North America-keurmerk toe aan uw product. Voor overdrachten van certificeringen zijn slechts twee bedrijfsinspecties nodig, indien toegestaan. Er zijn geen etiketteringskosten.

U vindt onze flyer met meer informatie over certificeringsoverdracht in het downloadgedeelte.

Ongeëvenaarde certificeringsdiensten door een internationale en toonaangevende leverancier

Als wereldleider op het vlak van inspectie, controle, analyse en certificering beschikken wij over de ervaring en deskundigheid om de kwaliteit en veiligheid van uw elektrische en elektronische producten te garanderen. We beschikken over een internationaal netwerk van geaccrediteerde testlaboratoria en gespecialiseerde teams met lokale experts die ervoor zorgen dat uw producten voldoen aan de plaatselijke en internationale vereisten.

Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over het SGS North America-keurmerk.