Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De goedkeuringsdiensten E-merk van SGS helpen u voldoen aan de internationale reguleringen op typegoedkeuringen van voertuigen, uitgegeven door de Economische Commissie voor Europa (ECE).

De ECE maakt deel uit van de Verenigde naties, met leden uit de Europese Unie (EU) en andere. Als u daarom van plan bent om uw voertuigen of voertuigonderdelen te verkopen op markten van ECE-leden, zijn E-merk conformiteit en EU-typegoedkeuring even belangrijk.

Wij kunnen voertuigen, systemen en onderdelen evalueren in uw naam en de testrapporten opstellen die u nodig hebt voor goedkeuringen. Wij geven ook typegoedkeuringscertificaten uit om aan te tonen dat uw producten volledig conform zijn met de relevante normen en reguleringen.

Wij hebben toestemming voor meer dan 200 nationale en internationale testprocedures, inclusief:

  • EC framework richtlijn 2007/46/EC voor
    • Klasse M voertuigen (passagiersvoertuigen, bussen)
    • Klasse N voertuigen (vrachtwagens)
    • Klasse O voertuigen (aanhangwagens)
  • EC framework richtlijn 2002/24/EC voor
    • Klasse L voertuigen (motorfietsen en lichte voertuigen met 3 en 4 wielen)

Onze deskundigen staan bovendien constant in contact met de verschillende goedkeuringsautoriteiten en spelen een actieve rol in de handelsinstellingen en commissies die de reguleringen aansturen. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en deze informatie met u kunnen delen, om uw conformiteit te verzekeren met de technische vereisten van uw doelmarkten.

Neem nu contact op met SGS om te ontdekken hoe onze E-merk goedkeuring u kan helpen te voldoen aan internationaal vereiste reguleringen.