Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Doe-het-zelf-artikelen en gereedschappen die vroeger vooral door vaklui werd gebruikt, worden steeds meer gebruikt door consumenten die zelf willen klussen.

Dergelijke producten moet niet alleen goed functioneren, maar moeten meer dan ooit duidelijk van veiligheidsionformatie voorzien zijn en aan andere veiligheidsnormen voldoen die bedoeld zijn om consumenten van letsel te vrijwaren.

SGS kan u als fabrikant, distributeur of verkoper van dhz-producten, gereedschappen of harde waren helpen aan de veiligheids- en efficiencynormen te voldoen, maar ook als partner fungeren bij de productie en in de toeleveringsketen, zodat u steeds van de hoogst mogelijke efficiency verzekerd bent en zo weinig mogelijk risico loopt.

Door met ons samen te werken, kunt u profiteren van meer dan een eeuw ervaring in het verzorgen van inspectie-, test-, certificerings en controleprogramma's en van de deskundigheid van experts op hun gebied die met belangrijke cliënten over de hele wereld hebben gewerkt.

Wij bezitten niet alleen een grondige kennis van de dhz-, gereedschappen- en hardware-markten, maar zijn ook vertrouwd met de regels en voorschriften in verschillende delen van de wereld. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat uw eigen specificaties in acht worden genomen, maar ook dat uw product niet voordat het op de markt komt wordt opgehouden omdat het niet voldoet aan plaatselijke of internationale regels en voorschriften. 

Of u SGS nu vraagt om een breed opgezet programma van zakelijke activiteiten voor u te ontwikkelen, dan wel alleen steun te verlenen in perioden van piekactiviteit, u kunt er vanopaan dat uw uitbestede activiteiten in veilige handen zijn, zoals uit onze successen met cliënten over de hele wereld moge blijken.