Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Elektrische en elektronische diensten

In de sector van elektrische en elektronische medische apparatuur zijn betrouwbare leveranciers en partners van groot belang voor uw doelgroepen. Wij beschikken over de specialistische kennis en de marktervaring om u te helpen bij het naleven van de voorschriften over de hele wereld. Met onze goed af te stemmen testen en audits kunt u voldoen aan alle vereisten van uw diverse markten.

Onze portefeuille voor elektrische en elektronische medische apparatuur omvat:

Testen

Alle EU-wijde en internationale productveiligheidsvoorschriften, US NRTL, Standard council of Canada, EMC (IEC/EN 60601-1-2, en IEC/EN 61326 serie met inbegrip van CB), functionele veiligheid, draadloze apparatuur, oplaadbare batterijen, beperkte stoffen, verpakking en de productveiligheid van diagnostische röntgenapparatuur.

Pre-testen

Screening van het risicobeheer tijdens de productontwikkeling, de software levenscyclus en bruikbaarheidsstudies

Certificering

Overeenkomstig alle relevante ISO-normen – 13485, 9001 en 14001, de belangrijkste medische EU-richtlijnen – 93/42/EEC en 98/79/EC, alsook andere EC-richtlijnen, US 510(k) Support Services, US FDA Site Inspecties, JPAL en overige.

Training

Op het punt van voorschriften, normen en analysepraktijken van medische hulpmiddelen.

Overige diensten

Zoals biocompatibiliteitsevaluatie, audits, klinische studies, hygiënische kwalificering, microbiologische analyse van producten, controle van producten op eventuele giftige residuen en foutenanalyse voor het vinden van de oorzaak van storingen bij elk soort actieve en passieve medische hulpmiddelen.

Met ons internationale netwerk van deskundigen en laboratoria heeft u altijd toegang tot alle SGS-diensten in uw eigen regio, vlakbij alle belangrijke medische markten.

Ongeacht de omvang van uw project en de betreffende doelgroepen kunnen we de efficiëntie en waarde van uw activiteiten verhogen. Daarbij brengen we de voordelen van onze wereldwijde aanwezigheid, het grote aantal accrediteringen, hulpmiddelen en onze expertise in één internationaal totaalpakket bij elkaar.

Binnen een paar muisklikken heeft u een SGS-servicepakket voor elektronische en elektrische medische apparatuur helemaal op uw behoeften afgestemd.