Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Als u nieuwe markten penetreert, of overheden nieuwe regelgeving introduceren, is het belangrijk dat het kennisniveau van uw management, personeel en consultants actueel blijft.

Door de trainingen van SGS voor de regelgeving van medische hulpmiddelen blijft u op de hoogte van wetgeving en blijft uw organisatie concurrerend.

Als ondersteuning van uw organisatie bieden wij trainingen aan voor de regelgeving van medische hulpmiddelen op de niveaus auditor, professionele kwaliteit, compliance engineer en algemeen. Training is vaak noodzakelijk voor het management om de zakelijke implicaties van een nieuwe markt of regulering volledig te begrijpen. Bovendien kan het handig zijn voor afnemers en consultants bij het schrijven en aanpassen van kwaliteitsdocumentatie, het assisteren bij de samenstelling van technische dossiers en het fungeren als introductie voor nieuwe leden van de kwaliteitscontrole of de afdeling regelgeving.

Typische cursussen en hun duur op dit gebied kunnen het volgende bevatten:

  • Vereisten van 93/42/EEG, CE-markering van medische hulpmiddelen (1 dag)
  • Vereisten van 98/79/EC, CE-markering van in-vitro-diagnostische medische hulpmiddelen (1 dag)
  • Technische documentatie voor 93/42/EEC (1 dag)
  • Technische documentatie voor 98/79/EC (1 dag)
  • Canadese regulering medische hulpmiddelen (0,5 dag)
  • Regulerende vereisten in Australië, China, Hong Kong, Japan, Korea, Taiwan (en meer)

Wij kunnen trainingen voor de regulering van medische hulpmiddelen verzorgen in de vorm van openbare cursussen of als incompanytrainingen . Alle cursussen worden gegeven door onze eigen industriële specialisten. Wereldwijde erkenning van de training voor de regulering van medische hulpmiddelen is in elke regio verkrijgbaar bij uw plaatselijke SGS-vestiging voor medische hulpmiddelen. Cursussen kunnen vaak gegeven worden in uw eigen taal.

Onze praktijktraining wordt regelmatig bijgewerkt. Aan de hand van deze training kan uw organisatie goedkeuring verkrijgen betreffende regulering of certificering. Als nevenproduct kan training ook voortdurende verbeteringen van uw processen en productontwikkeling opleveren.