Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in de juiste methoden voor het steriliseren van medische instrumenten is een absolute noodzaak voor bedrijven die sterilisatiediensten aan andere organisaties verlenen.

De sterilisatieprogramma's van SGS zijn over de hele wereld beschikbaar en dienen om onze cliënten te helpen voldoen aan de eisen van internationale en nationale regels, met inbegrip van ISO-normen zoals zoals ISO 11137.

Training in het omgaan met sterilisatienormen is vaak nodig om klanten in staat te stellen bedrijven waaraan zij het steriliseren van hun instrumenten uitbesteden te kunnen controleren en hiervoor de juiste documentatie en inspectieprocedures op te stellen.

Onze trainingsprogramma's worden ontwikkeld en verzorgd door experts op hun gebied die alles weten van de nieuwste sterilisatiemethoden en van de regels en voorschriften waaraan bedrijven in verschillende delen van de wereld moeten voldoen.

Onze trainingsdiensten zijn zeer flexibel en kunnen geheel worden afgestemd op de behoeften van uw onderneming en die van uw klanten en op de wettelijke eisen op uw doelmarkt. Wij kunnen onze programma's zowel intern als extern verzorgen, in het Engels of in uw eigen taal.

Onze experts kunnen u ook adviseren over de inhoud van een mogelijk trainingsprogramma voor uw organisatie. Waar nodig kunnen we ook ook een hiaatanalyse voor u uitvoeren om vast te stellen aan welke training het meest behoefte is.

SGS geniet internationale faam als leverancier van topklasse-trainingen. Wij helpen al meer dan een eeuw cliënten de middelen die hen bij het op de markt brengen van hun producten ter beschikking staan zo goed mogelijk te benutten en kunnen u daardoor als geen ander de zekerheid bieden dat de ontwikkeling van uw bedrijf niet door sterilisatiefouten wordt belemmerd.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.