Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Relatiegeschenken en cadeau-artikelen moeten vaak aan vele regels voldoen die ook nog eens per land of regio verschillen.

SGS biedt diverse diensten voor relatiegeschenken en luxe cadeau-artikelen en door ons als partner te kiezen kunt u er gerust op zijn dat uw producten zullen voldoen aan de strengste regels en binnen de kotrste keren op de door u beoogde markt gebracht kunnen worden.

Met onze diensten voor relatiegeschenken en cadeau-artikelen kunnen we u helpen te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de EU-richtlijn voor speelgoed, de Amerikaanse Consumer Product Safety Improvements Acts (CPSIA), de EU-regelgeving voor chemische stoffen (REACH) en de RoHS-richtlijn die beperkingen stelt aan gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische geschenkartikelen.

Wij voeren tests en risicoanalyses voor u uit, plus een breed scala van audits en inspectiediensten die uw hele waardeketen bestrijken. Wij verzorgen niet alleen certificaties voor producten, maar ook voor processen, organisatie, diensten en systemen.