Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Het op de hoogte houden van uw medewerkers met de veranderende wetgevingen, reguleringen en normen die voor uw producten gelden is een uitdaging.

Het begrijpen van bestaande vereisten is vitaal: op de hoogte zijn van komende veranderingen en inspelen op nieuwe vereisten kunnen het verschil betekenen tussen succes en falen.

SGS heeft diepgaande kennis van de reguleringen op zowel internationaal als lokaal niveau. Wij willen u toegang geven tot deze kennis en onze ervaring in het toepassen van deze kennis in organisaties over de hele wereld. Met een internationaal netwerk van trainingspersoneel zijn wij de ideale partner om uw medewerkers op de hoogte te houden van nieuws over overeenstemming met regelgeving.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan trainingsprogramma's ter naleving van regelgevingen. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van certificering en controle zijn onze trainingsprogramma's betreffende technische vereisten een belangrijke hulpbron. De trainingen behandelen onder andere het Californian Air Resource Board (CARB), de American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC), CPSIA-wetgeving, de EU-speelgoedrichtlijn en regelmatige aaanpassingen van de wettelijke vereisten voor uw industrie. Wij kunnen u helpen de vaardigheden te verwerven om aan te kunnen tonen dat u de certificerings- en reguleringsnormen naleeft en om ervoor te zorgen dat uw producten snel en veilig vervoerd worden naar nationale en internationale markten.

Talloze bedrijven van over de hele wereld hebben al geprofiteerd van onze beproefde trainingmethoden. De geïndividualiseerde training kan op uw terrein gehouden of in onze laboratoria en kan bestaan uit een korte, eenmalige cursus of uit een langer programma. De training wordt geleverd met behulp van bronmaterialen, workshops en webinars en wordt ondersteund door ons wereldwijde netwerk van trainingsdeskundigen.

Samenwerking met SGS verleent u toegang tot ons wereldwijde netwerk van auditors en deskundigen op het gebied van naleving van de regelgeving. Bel ons nu voor meer informatie.