Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS biedt gecertificeerde training, in naam van de Society of Dyers and Colorists (SDC) en de American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC), om de technische competentie van uw werknemers te verbeteren.

Onze SDC-training heeft betrekking op het gecertificeerde trainingsprogramma voor kleurmanagement van de society en op internationale testnormen en methoden (bijv. ISO). Het is geschikt voor werknemers betrokken bij de efficiënte controle en communicatie van kleuren, inclusief inkopers, ontwerpers, kledingfabrikanten en -deskundigen en stoffenververs. De deelnemers worden opgeleid om best practice aan te nemen en dezelfde woordenschat te gebruiken.

We hebben ook goedkeuring om gecertificeerde AATCC-training te bieden. De cursisten krijgen een grondig inzicht in de testnormen van de AATCC, van toepassing op de markt van de Verenigde Staten. Na afloop kunnen cursisten technische competentie aantonen en rollen voor kwaliteitscontrole vervullen en testen uitvoeren in een testlaboratorium.

Wij geven daarnaast ook seminars en trainingssessies over nieuwe producten, technische nieuwigheden en trends in de industrie en op de markt. Voor de Amerikaanse markt bieden we ook gecertificeerde training in naam van ASTM International (de organisatie die vroeger gekend was onder de naam American Society for Testing en Materials).

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe onze gecertificeerde training voor SDC en AATCC kan helpen de technische vaardigheden van uw werknemers te ontwikkelen.